Het lidmaatschap VVMV vzw begint steeds op 1 april en loopt tot 31 maart van het volgende kalenderjaar. Er zijn drie manieren om het lidmaatschap te registeren bij de VVMV vzw: registreren via mijn vliegclub, door mijn bestaand lidmaatschap te hernieuwen of uit te breiden en zelf te registreren als nieuw lid.

1. Ik word of ik ben al lid van VVMV vzw via mijn vliegclub

Sommige van onze leden vliegclubs sluiten al hun leden piloten aan als lid bij VVMV vzw via hun vliegclubadministratie. Wanneer u aansluit of aangesloten bent bij één van deze vliegclubs hoeft u hier verder niets te doen. Na aansluiting bij één van deze vliegclubs zal u per e-mail verwelkomd worden als lid van VVMV vzw zodra wij de administratieve gegevens ontvangen hebben van uw vliegclub. Doe even navraag bij uw vliegclub indien je niet zeker bent.

2. Ik ben al lid van VVMV vzw

Als lid kunt u zich aanmelden door op onderstaande knop te klikken (op op de aanmeldknop bovenaan rechts). Daarna kunt u verschillende acties uitvoeren: u kunt uw gegevens aanpassen, uw lidmaatschap hernieuwen, een sportverzekering nemen en diverse opties bijvoegen aan deze sportverzekering.

3. Ik word nieuw lid van VVMV vzw

U bent nog geen lid van VVMV vzw en u wenst zelf te registreren. Vooraleer dit te doen, hieronder vindt alle informatie omtrent het VVMV lidmaatschap.

De prijs van een VVMV vzw lidmaatschap varieert, naargelang de opties die u kiest:

  • Er is het gewone lidmaatschap. Dit laat toe om u in te schrijven voor evenementen aan een verlaagde prijs. U krijgt ook informatie over diverse thema's, die enkel beschikbaar is voor leden.
  • Het sportlidmaatschap is bedoeld voor piloten en bestaat uit het gewone lidmaatschap aangevuld met een sportverzekering. Er bestaat een sportverzekering voor PPL-piloten, ULM-piloten en Helikopter-piloten. Algemene informatie omtrent de sportverzekering vindt u hier. Heeft u meer specifieke vragen omtrent de sportverzekering, klik dan hier
  • Bovenop de sportverzekering kunt u optioneel ook een rechtsbijstand nemen.
  • En tenslotte zijn er tot 3 extra optionele verzekeringsschijven luchtrisico, die tot hogere uitkeringen leiden.

Een VVMV lidmaatschap eindigt op 31 maart. Vanaf januari kunt u inschrijven voor het volgende jaar. Hierdoor is het beter om een mogelijke inschrijving in december uit te stellen tot januari. Wilt u ondanks alles toch in december inschrijven, dan kan dat alsnog via de VVMV administrator.

Om te registreren als nieuw lid, klik op onderstaande knop.


Prijzen

De huidige prijzen zijn als volgt vastgelegd:

Steunend lidmaatschap 10€
Gewoon lidmaatschap 25€
Zelf verzekerde piloot 25€
Sportverzekering, inclusief lidmaatschap (PPL, -65jaar) 105€
Sportverzekering, inclusief lidmaatschap (PPL, +65jaar) 90€
Optie rechtsbijstand 75€
Optie extra verzekering PPL per schijf 50€
Sportverzekering, inclusief lidmaatschap (ULM, -65jaar) 165€
Sportverzekering, inclusief lidmaatschap (ULM, +65jaar) 130€
Optie rechtsbijstand 75€
Optie extra verzekering ULM per schijf 185€
Sportverzekering, inclusief lidmaatschap (HELI, -65jaar) 120€
Sportverzekering, inclusief lidmaatschap (HELI, +65jaar) 100€
Optie rechtsbijstand 75€
Optie extra verzekering HELI per schijf 130€