Dank u wel voor uw interesse in Vlaamse Vereniging voor MotorVliegclubs (VVMV vzw). Om u lid te maken, dient u onderstaande gegevens in te voeren. Deze zullen u toelaten u aan te melden als lid, u te verzekeren als piloot, informatie te bekomen over diverse onderwerpen die voor u als piloot belangrijk zijn, ...enz. Klik hier voor voor informatie omtrent de prijzen van het VVMV vzw lidmaatschap.

Er zijn twee soorten lidmaatschap:

  1. Het gewone lidmaatschap voor piloten en niet-piloten. Als lid kunt u zich aanmelden, informatie bekomen over onze activiteiten of over de luchtvaart en inschrijven op onze evenementen. Kies als soort lidmaatschap "ik word lid". Indien u geen piloot bent, kiest u bij lidmaatschap "ik ben lid van geen enkele club".
  2. Het sport lidmaatschap is voor piloten. Hierbij kiest u voor een sportverzekering en eventueel nog opties. Klik hier voor voor informatie omtrent de prijzen van deze opties.

Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Lidmaatschap gegevensPiloot en sportlid gegevensVVMV vzw hecht veel belang aan de privacy van uw gegevens. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens.


 

Gelieve ook voorzichtig om te gaan met uw eigen gegevens door schermen zoals deze niet langer open te laten staan dan noodzakelijk. Dank voor uw medewerking