Aalter Air Rally

Titel:
Aalter Air Rally
Wanneer:
zo, 8. augustus 2021
Organisator:
Vliegclub Ursel - Knesselare, Oost-Vlaanderen
Categorie:
Club Evenement
Aalter Air Rally

Omschrijving

Vliegclub Ursel organiseert op zondag 08 augustus 2021 de eerste Aalter Air Rally (AAR). We hopen nu al stilletjes dat deze Air Rally in de toekomst een traditie zal worden bij veel hobby piloten.

De AAR is een vliegende zoektocht van ongeveer 100 NM (vliegtijd ongeveer 75 a 90 min.) voor vliegtuigen ULM/ PPL en helikopters. Maar er is meer. Bij de landing kan u, zonder verplichting, deelnemen aan een doellanding voor wat extra score.

De deelnemers kunnen een mooie dag beleven op en rond het unieke vliegveld van Ursel, sinds 1 januari 2019 gelegen in de fusiegemeente Aalter. Gedurende de ganse dag kan u in ons volledig vernieuwd clublokaal, genaamd ‘de AerodrOOm’, iets eten en drinken. Er zijn ook wandelingen en fietsroutes uitgestippeld en op het terrein zijn er een aantal infostanden m.b.t. de streek. Het is zelfs mogelijk om er een weekendje van te maken met overnachting in de mooie streek.

Dagindeling:

  • U kan landen op EBUL vanaf 10u00. Na aankomst krijgt u een briefing en kan u vrij van start gaan met de vliegende zoektocht (we houden een take-off separatie van 5 minuten aan).
  • Om 17u00 verwachten we de aankomst van de laatste deelnemer.
  • Tussen 17u00 en 18u00 is er de puntentelling door een aangestelde ‘strenge’ jury.
  • Om 18u00 volgt dan de plechtige bekendmaking van de uitslag en uitreiking prijzen per categorie.
  • U kan dan voor 20u00 vertrekken naar uw thuisbasis, al dan niet in het bezit van een mooie prijs! ☺

We zorgen sowieso voor een mooi aandenken!

Aan alle deelnemers aan de AAR zal een daglidkaart van € 10 als inschrijving gelden. Tanken kan op het vliegveld ( UL 91 en 100 LL ) en gelieve voor 01 augustus ’21 in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na de inschrijving zal u sowieso al de eerste praktische informatie ontvangen.
Indien u interesse heeft in een overnachting met aankomst op zaterdag, dan kunnen we u enkele hotels aanbevelen, wij zorgen voor transport!
Het organisatieteam hoopt u allen talrijk te mogen verwelkomen op de 1ste AAR en we groeten u dan ook gevleugeld,

aar flyer2


Organisator

Locatie:
Vliegclub Ursel
Vliegclub Ursel